Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Horodnic de Sus

Teren si Casa Horodnic de Sus - Suceava 15.992€

Teren si Casa Horodnic de Sus - Suceava

Horodnic de Sus, Horodnic de Sus

Parcela de teren in suprafata de 2325 situat in localitatea Horodnic de Sus, Judetul Suceava compus din: -teren intravilan, categoria curti constructii in suprafata de 700 m.p. pe care se afla casa ([...]

15.992€ Casa/Vila Localizare

Ultimele stiri:

Starea de urgenta a trecut, starea de alerta a ramas! Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata preturile la vanzare din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumpare de pe unele segmente.

Cordia International Zrt. a achiziționat dezvoltatorul britanic Blackswan, aceasta fiind cea mai recentă etapă a expansiunii sale internaționale. Cordia a finanțat tranzacția utilizând fonduri obținute din emisiunea de obligațiuni din cadrul Sistemului de Finanțare a Obligațiunilor pentru Creștere al Băncii Naționale a Ungariei. Achiziția permite Blackswan să livreze proiecte în valoare de 550 milioane GBP în zona West Midlands.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu