Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

2022 Acte notariale necesare pentru vanzarea - cumpararea unei locuinte

Postat de Admin

Vânzarea legala al oricărui imobil: garsoniera, teren, casa, apartament, spațiu birouri, etc se face doar prin intermediul unui notar

Incepe Targul National Imobiliar TNI 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului - Proiecte de peste 2 MILIARDE euro

Postat de Admin

Toți cei interesați să afle noutăți, oferte imobiliare deosebite și oportunități de investiții sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 6 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului.

Cerved Property Services a intermediat tranzactii in valoare de aproximativ 60M euro, in ultimii 3 ani

Postat de Admin

Cerved Property Services (CPS), firma de consultanta imobiliara cu acoperire nationala, a intermediat vanzarea unui teren in suprafata de aproximativ 62,000 mp in Targu Mures (Fabrica de Caramida), judet Mures la suma de 3,000,000 euro + TVA, pe langa vanzarea unui teren in suprafata de 10,000 mp in Pipera la suma de 3,500,000 euro + TVA si vanzarea proiectului “Beyler City” din Galati.

Real Start Imobiliare vinde in exclusivitate o proprietate unica in Bucuresti: Cladire Monument Istoric din Strada Franceza

Postat de Admin

Real Start Imobiliare, o agentie cu vechime si experienta pe piata imobiliara din Bucuresti, ne prezinta o proprietate de exceptie situata in plin Centrul Istoric al Bucurestiului, o zona privilegiata atat din punct de vedere istoric, cat si din punct de vedere al vadului comercial si pietonal.

Vouchere de 5.000 Euro reducere în AXXIS Nova Resort & SPA pentru vizitatorii Salonului Imobiliar, 15-17 aprilie

Postat de Admin

Primul concept integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort&SPA, oferă vouchere de reducere în valoare de 5.000 Euro tuturor vizitatorilor târgului de real estate – Salonul Imobiliar, care se va desfășura în incinta Palatului Parlamentului între 15-17 Aprilie.

Titirez Magazine 2022 se lanseaza pe 15 Aprilie, la Palatul Parlamentului, in cadrul Salonului Imobiliar

Postat de Admin

Titirez Magazine 2022, editia de colectie powered by imoPR.ro, ajunsa deja la editia a VI-a, este un real punct de reper in domeniul imobiliar. In paginile acesteia veti gasi cele mai interesante oferte imobiliare, dar si informatii proaspete din partea unor specialisti de incredere.

Când să cumperi şi când să închiriezi un apartament?

Postat de Admin

Achiziționarea unui apartament este o sarcină ce trebuie tratată cu maximum de seriozitate. O astfel de investiție majoră va influența bugetul personal sau al familiei pe termen lung.

Florin Cârstocea, dezvoltatorul AXXIS Nova Resort&SPA: ‘Investeşte sub ochii tăi!”

Postat de Admin

Compania Grup Petrol Marin construieşte AXXIS Nova Resort&SPA, primul concept integrat din Mamaia Nord, care include un hotel de 5 stele şi apartamente de lux, în urma unei investiţii de peste 150 milioane euro. Complexul se dezvoltă pe o suprafaţă totală de 50.000 metri pătraţi, pe locaţia fostului camping Holiday, proprietate aflată în patrimoniul dezvoltatorului imobiliar de peste 15 ani.

De ce este eficientă și sigură plata online a facturilor la utilități?

Postat de Admin

În creștere an de an în România de foarte mult timp, plățile online cu cardul au devenit ceva obișnuit pentru o tot mai mare parte din populație.

Emax Real Estate Dubai Exclusive Event, cel mai mare eveniment dedicat pieței imobiliare din Dubai, Hotel Hilton, 25-27 martie

Postat de Admin

Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties, organizează în perioada 25 – 27 martie, la Hotel Hilton București, cel mai mare eveniment din România dedicat vânzării de imobiliare în Dubai. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 20:00.

123...322

Anunturi recente:

Apartament 2 camere Nerva Traian, Bucuresti 59 m2 2 camere Localizare 149.000€
Apartament 2 camere Tei, Bucuresti 55 m2 2 camere Localizare 420€
Casa/Vila Paradisul Verde, Corbeanca 225 m2 Casa/Vila Localizare 190.000€
Apartament 3 camere Dobroesti, Dobroesti 73 m2 3 camere Localizare 90.000€
Apartament 3 camere Fundeni, Bucuresti 73 m2 3 camere Localizare 90.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu