Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila Tunari Ilfov Constructie 2022

EUR157.000

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!Va prezentam o frumoasa vila situata intr-un ansamblu rezidential de doar 4 case, finalizate in anul 2022. Cu o suprafata generoasa de 93.5 metri patrati.

Dispune de 3 camere spatioase, 2 bai moderne si o bucatarie deschisa, perfecta pentru a va intampina familia si prietenii cu cele mai bune preparate.

Finisajele de inalta calitate sunt evidente in intreaga casa, cu atentie la detalii. Avem ferestre inalte, casa este inundata de lumina naturala, oferind un mediu placut si primitor. Aceasta vila este pregatita pentru mutare rapida, necesitand doar cateva elemente pentru a fi complet functionala care musai trebuie alese de catre viitorul proprietar. Curtea a fost amenajata si dispune de un loc de parcare, oferind comoditate si acces facil si totodata protectie.

Vila are o structura solida, este realizata pe baza de beton armat, cu fundatie continua, oferind stabilitate si durabilitate in timp. De asemenea, vila beneficiaza de incalzire in pardoseala, aparate electrice modulare si teava de gaze pentru centrala, asigurand un nivel optim de confort.Localizarea acestei case este un alt avantaj major. Situata intr-o zona linistit si departe de traficul intens, va ofera intimitate si liniste, dar totodata acces rapid catre Tunari si alte zone importante precum aeroportul sau zona de business a Bucurestiului, la doar 10 minute distanta. În apropiere gasim scoli, gradinite, institutii bancare si centre comerciale.

În concluzie, aceasta vila reprezinta o oportunitate deosebita pentru o viata confortabila si moderna intr-o locatie privilegiata in continua dezvoltare.Tranzactioneza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti/Ilfov!Va invitam la vizionare!

Despre Agentie

Top Estate Team

+4.07 ...

Specificatii proprietate

Utilitati

Incalzire: Incalzire pardoseala
Internet: Fibra Optica, Wireless

Finisaje

Stare interior: Renovat
Izolatie termica: Exterior, Interior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare

Anunturi similare:

Casa/Vila Tunari, Tunari 125 m2 Casa/Vila Localizare 159.000€
Casa/Vila Tunari, Tunari 120 m2 Casa/Vila Localizare 180.000€
Casa/Vila Tunari, Tunari 130 m2 Casa/Vila Localizare 185.000€
Casa/Vila Tunari, Tunari 120 m2 Casa/Vila Localizare 170.000€
Casa/Vila Tunari, Tunari 90 m2 Casa/Vila Localizare 145.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu