Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Bulevard Mihai Viteazu , Sibiu

€89.212

Detalii despre proprietate

Comision 0 !!!! Apartament cu 2 camere finisat la cheie de vanzare in Sibiu zona Doamna Stanca intr-un ansamblu rezidential nou de 6 etaje ce beneficiaza de spatii comerciale la parter si loc de parcare inclus in pret.

Locuinta are o suprafata utila de 50.60 mp si este compus dupa cum urmeaza: Living+bucatarie 27.6 mp, dormitor 12.9 mp, baie 4.8 mp si hol 5.3 mp. Separat de suprafata utila locuinta dispune de un balcon in suprafata de 3.70 mp.

Pozitionarea imobilului este excelenta fiind aproape de toate punctele de interes comun publice: scoala, gradinita, Shopping City, restaurante, magazine alimentare, spatii comerciale si multe altele.

Predarea locuintelor se face la stadiul de cheie folosindu-se materiale de cea mai inalta calitate cum ar fi: caramida porotherm, izolatie exterioara de 10 cm acoperita cu vopsea decorativa, casa scarii placata cu gresie, tencuita, gletuita si vopsita cu lavabil alb, corpuri de iluminat cu senzori de miscare si mana curenta din teava rectangulara.

La interior apartamentele se predau la stadiul de cheie cu usa metalica la intrare, centrala termica in condensatie cu calorifere de otel, tamplarie PVC cu geam termopan, pereti tencuiti, gletuiti si vopsiti in lavabil, prize si intrerupatoare montate, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.

Pretul de achizitie al acestui apartament este de 89.212 euro, acceptandu-se si credit ipotecar, avansul minim este de 25%. ID intern: 514.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Dotari imobil: Interfon

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Scoala Generala, Mall, Hypermarket

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi similare:

Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu