Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 3 camere, Bulevard Mihai Viteazu , Sibiu

€115.889

Detalii despre proprietate

Apartament cu 3 camere finisat la cheie de vanzare in Sibiu zona Doamna Stanca ce face parte dintr-un ansamblu rezidential nou format din 6 imobile cu regim de inaltime de P+6E cu loc de parcare inclus in pret.

Suprafata utila a apartamentului este de 65.7 mp si sunt compartimentati astfel: Living+bucatarie 36.8 mp, dormitor 12.3 mp, dormitor 10 mp, baie 6.6 mp la toata aceasta suprafata se adauga si un balcon de 3.7 mp.

Predarea apartamentului se face la stadiul de cheie beneficiand de usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie cu calorifere din otel, pereti tencuiti, gletuiti si vopsiti in lavabil, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, instalatii electrice cu tablou general individual si sigurante pentru consumatorii de putere si doze, instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet ), racorduri apa-canal in baie si bucatarie, racord gaz metan in bucatarie, interfon functional, contorizari individuale si contoare montate pentru Gaz, Curent si Apa.

Partile comune ale blocului vor fi finisate la cheie, casa scarii fiind placata cu gresie, pereti tencuiti, gletuiti si dati cu lavabil alb, corpuri de iluminat cu senzor de miscare si interfon la fiecare scara.

Pretul unui astfel de apartament este de 115.889 euro, acceptandu-se si credit ipotecar, avansul minim fiind de 25%. ID intern: 515.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pereti: Vopsea Lavabila
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Dotari imobil: Interfon

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Scoala Generala, Mall, Hypermarket

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi similare:

Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu