Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie

€220.000

Detalii despre proprietate

De vanzare casa tip duplex, la cheie, complet mobilata si utilata, compusa din 5 camere cu suprafata totala de 144 mp, localizata in orasul Cisnadie langa Sibiu, intrr-un cartier nou de case cu priveliste asupra Muntilor Fagaras si a Cetatii Cisnadioara.

Casa este alcatuita din Parter+Etaj+ Pod, terenul pe care a fost construita casa este de 290 mp, cu amprenta la sol de 90 mp, curtea libera fiind de 200 mp amenajata cu gazon, dale din beton si racord exterior de apa.

Locuinta a fost edificata in anul 2021 pe structura de stalpi si grinzi din beton armat, caramida Porotherm Wienerber de 30 cm si beneficiaza de: izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm peste care s-a acoperit cu tencuiala decorativa siliconata, acoperis din tigla marca Bramac ce include tot sistemul ( tigla, hidroizolatie, jgheaburi, burlane, parazapezi ) si zidaria dubla intre case de 70 cm.

Suprafata utila a casei este de 120 mp utili si sunt distribuiti astfel. Parterul este compus din camera de zi 23.91 mp unde se afla si zona pentru servirea mesei, birou/camera oaspetilor de 11.04 mp, bucatarie de 9.59 mp care prezinta posibilitate de separare, baia de 4.83 mp care deserveste zona de zi, debara de 1.53 mp, holul+ casa scarii de 7.06 mp si podestul de 3.06 mp prin intermediul caruia se face accesul in casa. Etajul este alcatuit din 3 dormitoare dintre care cel matrimonial de 16.39 mp dotat cu aer conditionat, inca 2 dormitoare cu suprafate de 13.07 mp si respectiv 12.87 mp, dressing de 2.22 mp si baie 5.89 mp dotata cu geam care deserveste zona privata a casei, casa scarii + holul de 11.86 mp din care se poate face accesul in podul casei prin intermediul unei scari retractabile.

Separat de suprafata utila a casei mentionam terasa aflata la parter de 12.07 in care se face accesul din camera de zi iar la etaj de balconul de 14.83 mp in care se face accesul din dormitorul matrimonial beneficiind de o panorama superba asupra cetatii si a muntilor, dormitorul de 13.07 mp de altfel beneficiiaza de balconul sau propriu de 4.17 mp si podul in suprafata egala cu etajul fiind folosit ca si spatiu de depozitare.

Amenajarile interioare au fost realizate in anul 2021 imediat dupa finalizarea constructiei, sunt de calitate superioara si au fost intretinute cu mare responsabilitate, aceasta dispunand de: centrala termica marca Immergas in condensare cu senzor de gaz, incalzire in pardoseala pe Parter+Etaj cu distribuitor separat, instalatie termica si electrica din cupru, tamplarie marca Salamander cu 5 camere si 3 foi de sticla cu protectie solara si plase anti insecte, usa de acces marca Salamander izolatoare termic si fonic, atat usile interioare sunt marca Porta Doors cat si parchetul de trafic inters 14 mm, prize si intrerupatoare marca Schneider, gresie si faianta.

Casa se va preda complet mobilata si utila cu: mobilier de bucatarie si electrocasnice incorporate ( plita pe gaz, cuptor electric, hota, frigider ), mobilier din living, dormitoarele complet mobilate precum si baile. Intregul mobilier este facut din MDF pe comanda marca Naturlich.

Casa se afla intr-un cartier nou de case din orasul Cisnadie, in apropiere se afla toate facilitatile necesare vietii de zi cu zi. Accesul inspre oras se poate face prin intermediul mai multor cai de acces.

Valoarea de achzitie a locuintei este de 220.000 euro negociabil, aceasta se poate achzitiona si prin intermediul unui credit bancar. ID intern: 1704.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc
Pardoseala: Parchet, Mocheta, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux

Statut Juridic

Statut juridic: Ipotecat

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate, Strazi pietruite

Localizare

Anunturi similare:

Casa/Vila Cisnadie, Cisnadie 106 m2 Casa/Vila Localizare 185.000€
Casa/Vila Cisnadie, Cisnadie 160 m2 Casa/Vila Localizare 219.000€
Casa/Vila Cisnadie, Cisnadie 140 m2 Casa/Vila Localizare 254.900€
Casa/Vila Cisnadie, Cisnadie 210 m2 Casa/Vila Localizare 248.000€
Casa/Vila Cisnadie, Cisnadie 200 m2 Casa/Vila Localizare 219.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu